Från botten till toppen!

publicerat i Felichelie;
Alltså igår var inte Flisan rolig, efter två dagars vila var hon riktigt på hugget. Började med att skritta ut i någon form av turbo skritt, spänd och tittig och riktigt så där så man känner att nu exploderar hon. Men hon höll sig ändå på backen. Red sen ute i paddocken för första gången i år, hon var så spänd och explosiv. Fick henne inte alls mellan hand och skänkel, hon gick inte fram och bara drog sig ur formen och blev lång. Ville explodera hela tiden känndes det som... Men hon exploderade aldrig sån tur var, men känslan var såååå dålig!
 
Idag hade jag den dåliga känslan i ryggen så klart, men bestämde mig för att lägga ut bommar. Hon har gjort plockepinn av bomserier innan men idag travade hon över dem som om hon aldrig gjort nått annat. Det var nog något för långt avstånd, men hon fixade det bra och det bjöd in till bra bjudning. Idag var hon hur fin som helst, hon testade två gånger att små stegra i början men för första gången kunde jag korrigera detta framåt, så efter andra gången slutade hon och det betyder ju att vi kom igenom det på rätt sätt!  Sen var hon super fin, skänkelvikningar, gjorde jätte många avsaktningar och igångsättningar. Galopp fattningarna satt som en smäck och både samling och längning gjorde hon hur fint som helt i galoppen! Rak och fin samt lätt att reglera. Helt framme i handen och rund men bärig i formen, precis så där jag vill ha henne. I traven tränar vi mycket på samlade traven, inte mycket längning utan det har hon lätt för och när hon ligger mellan hjälperna gör hon det plättlätt! Så väldigt sällan vi tränar på att länga. Men hon var underbar i dag och det kommer jag leva på några dagar nu.
 
Ska bli kul att komma iväg och träna igen på fredag så vi kan bygga vidare på detta.
 
Ska faktiskt investera i en videokamera, har ju min systemkamera som ger superbild! Men mamma är oftast med och filmar och hon kan inte filma med kameran, vilket gör att vi måste filma med mobilen och den krånglar ju typ HELA tiden...
 
 
 
Tror inte Flis vill vara med på kort;) Hon har på sig fina täcket som var förra veckans rea fynd!