Lycka i livet!

publicerat i Träning, Vardag;
Vet ni vad lycka är? Att inse att det viktigaste är dem man har i sin omgivning, alla underbara människor som gör dig så där galet lycklig!  
 
Idag rullade jag och svärmor ner till Landvetter för att hämta upp världens bästa vän Mikaela så klart! När hon kom ut med sin väska och jag gav henne en kram kunde jag faktiskt inte hålla tårarna borta. Men jag var inte ensam om det, Mikaela grät också. Tänk att man kan ha en sån vän som man kommit så otroligt nära, det är verkligen en vän jag skulle kunna ta en kula för utan att tveka. 
 
Hon är verkligen allt man behöver i en bra vän allt och lite till! Jag är så glad att hon är hemma så vet inte ens om jag kan sova i natt <3
 
Men har hunnit med poledance också, uu vad kul det är! Var galet trött innan träningen, kände mig rätt svag och sliten efter 7 h i bil. Men bara man kommer i och börjar med uppvärmingen är jag på gång.
Allt jag har fått inpräntat i huvudet som ryttare är typ helt omvänt i denna sport, så blir ju helt förvirrad i huvudet. (Mer än vanligt alltså!) 
Tänk att det är så läskigt att hänga på en stolpe och inte veta om man ska ramla ner, men slänga sig upp på vilda unghästar går bra..haha. Men när jag flyttat ska jag inhandla en stolpe så jag får träna hemma också. Sen måååste jag börja stretcha så fruktansvärt stel så det är hemskt.