Flytt och saknad!

publicerat i Fotografering, Vardag;
Här har det hunnit hända en del sedan sist jag skrev. Jag har bland annat flyttat till Karlstad, bor i en jätte fin tvåa. Den är på 55kvm, men smart planerad och jag tycker den är så himla mysig. Köket är nytt och fräsch, inbyggda vitvaror, badrummet är kaklat med massagedusch och värmeslingor i golvet. Sovrummet är lite mindre men det är ombonat och mysigt, det ska dock målas om till en beige ton tänkte jag. Vardagsrummet hade en svart fondtapet där resterande väggar var målade i gult, men de hade även satt upp några remsor svart tapet mitt på ena väggen. Det såg inte riktigt klokt ut! Nu är det i stället målat grått, samt att det är en vit träpanelsvägg. 
 
Börjar bli väldigt nöjd med vissa delar, jag känner mig framförallt väldigt hemma här! Ska fotografera någon dag, när lite tavlor och så kommit upp på väggarna. 
 
Jag börjar även att sakna stall/häst livet rejält. Känns som att en pusselbit fattas i pusslet konstant... Kollat igenom mycket bilder och filmer på Flisan och Dono det gjorde absolut inte saken bättre kan jag säga.
Hoppas det står en ny kärlek i stallet inom snar framtid!