Girl power!

publicerat i Dressyr, Häst, Inridning, Utopia;
Alltså varje dag man sitter upp på henne så känns det som hon går på kol! Hon har så mycket energi att man inte vet vart hon har tänkt att ta vägen. Sådan tur är så är det två varv så är överskottsenergin urblåst. 
Idag var hon riktigt duktig, inte helt med och ihop från början men efter några varv lossnade det och hon kändes super fin. 
Det svåraste är helt klart att svänga, men det kommer! Ibland är hon helt med ibland halvt ibland inte alls!! 
Jobbade lite mera med galoppen idag, många fattningar och det tar sig verkligen. Hon orkar längre och längre sträckor. I höger varvet jobbar jag med att hon inte ska ligga på min högerskänkel forma sig i innersidan och komma in med bogen i kroppen utan att ytterbogen åker ut. Blir bättre och bättre steg för steg. Men hon gjorde flera super fina fattningar, i höger varv fattar hon ofta vänster galopp. Men jag vet att det beror på högerbogen är den inne i kroppen och på plats blir även galoppen rätt. Men just nu är det bara fokus på att hon ska fatta galoppen.
I vänster varv var hon super fin, bärig och med bra balans för att inte vara riden så mycket. Satt ihop i galoppen och jag fick en riktigt bra känsla där idag.
(null)

Kommentera inlägget här :